Lisää Norwegian Reward -numerosi Menevän asiakasprofiiliisi ja ansaitse CashPoint-pisteitä taksimatkoistasi! Pisteitä kertyy jopa 5% matkan nettohinnasta (ALV 0%) jos maksat Menevä -sovellukseen rekisteröidyllä maksukortilla tai 3% nettohinnasta (ALV 0%) muilla maksutavoilla. Saat pisteet tilillesi seuraavan kuukauden 15. päivään mennessä.

Norwegian Rewards

 

Rekisteröimällä Norwegian Reward -numerosi 31.10. mennessä osallistut myös lentolahjakortin arvontaan! Katso kilpailun ehdot tästä.

Menevä Oy

Menevä taksipalvelu palvelee Suomessa yli viidellätoista paikkakunnalla. Takseja voi tilata kauttamme 24/7 ja tilaaminen on aina maksutonta. Taksikyydin hinnan saat tietää etukäteen.

Ennakkotilaukset ilman lisämaksua* (*Helsinki-Vantaan lentoasemanoutoihin lisätään 10 € vastaanottolisä).

Menevä taksipalvelu on 100% kotimainen perheyritys ja Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva taksiyhtiö. Kaikki taksimme ovat syrjinnästä vapaata aluetta. Tervetuloa kyytiin.

 

 

Kilpailuehdot ja -säännöt lentolahjakorttiarvontaan

Norwegian Air Shuttle ASA. (NAS) PO Box 115, NO-1330 Fornebu, yhtiön kaupparekisterinumero on NO 965 920 358 MVA, on kilpailun järjestäjä ja se kantaa kokonaisvastuun arpajaisten järjestämisestä siten, että tässä jäljempänä mainittuja kilpailuehtoja noudatetaan.

Osallistumalla tähän kilpailuun, olet hyväksynyt seuraavat kilpailuehdot. Norwegian Reward -organisaatio pidättää oikeuden muuttaa tai keskeyttää kilpailu ja/tai kilpailuehdot milloin tahansa.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää Norwegian Reward -jäsennumeron lisäämistä Menevän asiakasprofiiliin 31.10.2019 mennessä osoitteessa meneva.fi/norwegian.

Yksi satunnaisesti valittu voittaja saa 5 000 CashPoint-pisteen arvoisen Norwegianin matkalahjakortin. Lahjakortti lähetetään voittajan sähköpostiin viimeistään 2 viikkoa kampanja-ajan päättymisestä.

Jokainen Reward-jäsen voi osallistua vain kerran.

Voittajalle ilmoitetaan rekisteröidyn sähköpostiosoitteen perusteella. Voittajan nimi saatetaan myös julkaista Menevä Oy:n julkaisukanavissa etunimen ja viimeisten 4 Reward-jäsennumeron perusteella.

Jos voittaja ei vahvista palkintonsa vastaanottamista 5 päivän kuluessa, NAS pidättää itselleen oikeuden arpoa toinen voittaja.

 

Palkintoehdot

Hyväksymällä palkinnon, voittaja hyväksyy seuraavat ehdot:

  1. Palkinnon arvo on 5 000 CashPoint-pistettä.
  2. Palkinto on Norwegianin lahjakortti. Yleiset lahjakorttien säännöt ja ehdot pätevät, mukaan lukien viimeinen voimassaolopäivä.
  3. Voittajan on oltava iältään 18-vuotias tai vanhempi.
  4. Voittajan Norwegian Reward -jäsennumeron tulee olla lisättynä voittajan Menevä -asiakasprofiiliin 31.10.2019 mennessä.
  5. Palkintoa ei voi siirtää toiselle henkilölle.
  6. Palkintoa ei voida lunastaa rahana.
  7. NAS vastaa arpajaisverosta.
  8. Mikäli voittaja ei voi ottaa palkintoa vastaan sairauden tai jonkin muun esteen vuoksi, hänen tulee heti ottaa yhteyttä Norwegian Reward -organisaation.
  9. Norwegian Reward -organisaatio varaa oikeuden peruuttaa palkinnon, jos voittaja yrittää käyttää sitä kaupallisiin tarkoituksiin.
  10. Pyydämme kilpailuun osallistujia tutustumaan Norwegian Air Shuttle -matkustajia koskeviin yleisiin ehtoihin sekä yleisiin Norwegian Reward -ehtoihin.